Homenatge del Sant Ermengol als docents amb 25 anys de servei i als que es jubilen

Maria Josep Pascual assumeix la direcció de l'escola en substitució d'Anna Villas

Els docents del Sant Ermengol homenatjats.
Els docents del Sant Ermengol homenatjats. SANT ERMENGOL

El col·legi Sant Ermengol ha homenatjat aquest dilluns els docents que porten 25 anys de servei i als que s'han jubilat. Entre ells hi havia la directora del centre Anna Villas. La seva substituta és Maria Josep Pascual Sabaté, fins ara coordinadora del Servei d’Assessorament Psicopedagògic del col·legi, i docent de l'escola des del setembre 2003.

Pascual és llicenciada en Psicologia clínica i té un postgrau en teràpies psicològiques per la Universitat de Barcelona. Durant el curs passat ha treballat estretament amb Villas per preparar-se per assumir la responsabilitat del centre el dia 1 d'aquest mes i assegurar una bona transició. El centre ja està a punt per a l'estrena del curs escolar. Encara s'han d'efectuar les d'ESO i de batxillerat.

Els darrers dies s'han fet les reunions informatives amb els pares d'inici del curs i ja s'ha dut a terme el primer claustre de professors. S'ha hagut de fer en dos torns per tal de poder respectar totes les mesures sanitàries. La direcció farà durant les primeres setmanes activitats de promoció de la salut i de suport emocional que ajudaran a l’adaptació progressiva de l’alumnat al nou curs i als canvis en el centre educatiu. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending