Educació cobrirà 25 places vacants de professors i tècnics especialitzats per reduir el número d'eventuals

Es vol passar del 24% al 15% de places no consolidades

Seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.
Seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior. ARXIU
El Govern ha aprovat la cobertura definitiva de 25 places vacants de treballador públic indefinit de tècnics d’ensenyament. Aquesta aprovació s’emmarca en la voluntat de l’Executiu de dur a terme un procés de consolidació de places amb l’objectiu de reduir el percentatge d'eventuals, que actualment és del 24%, fins arribar al 15%. Així, el 2016 se’n van cobrir 23, 24 el 2017, 10 al 2018 i amb l’aprovació d’aquest dimecres, 25 més.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior proposa distribuir les 25 places vacants per cobrir de la següent manera: pel que fa al Departament d’Escola Andorrana i Formació Andorrana: 7 places de professor de tecnologia, 5 de professor de castellà, 4 de professor de matemàtiques, 1 de professor de ciències físiques i de la natura, 2 de professor de filosofia i 2 de professor de francès; per al Departament d’Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans: 2 places per a tècnics especialitzats en l’àmbit de l’educació social i 1 per a un tècnic especialitzat en l’àmbit de psicopedagogia; per al departament de Formació Professional, Formació d’Adults i Innovació Tecnològica, 1 professor de francès.

Places de policia

El Govern també ha aprovat aquest dimecres, la contractació de 9 noves places d’agents de policia. Entre els diferents requisits que cal complir per poder optar a ser agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 40 anys a la data de publicació de l'edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.
 

 

Comentaris (4)

Trending