Educació cobrirà 25 places vacants de professors i tècnics especialitzats per reduir el número d'eventuals

Es vol passar del 24% al 15% de places no consolidades

Seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.
Seu del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.
El Govern ha aprovat la cobertura definitiva de 25 places vacants de treballador públic indefinit de tècnics d’ensenyament. Aquesta aprovació s’emmarca en la voluntat de l’Executiu de dur a terme un procés de consolidació de places amb l’objectiu de reduir el percentatge d'eventuals, que actualment és del 24%, fins arribar al 15%. Així, el 2016 se’n van cobrir 23, 24 el 2017, 10 al 2018 i amb l’aprovació d’aquest dimecres, 25 més.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior proposa distribuir les 25 places vacants per cobrir de la següent manera: pel que fa al Departament d’Escola Andorrana i Formació Andorrana: 7 places de professor de tecnologia, 5 de professor de castellà, 4 de professor de matemàtiques, 1 de professor de ciències físiques i de la natura, 2 de professor de filosofia i 2 de professor de francès; per al Departament d’Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans: 2 places per a tècnics especialitzats en l’àmbit de l’educació social i 1 per a un tècnic especialitzat en l’àmbit de psicopedagogia; per al departament de Formació Professional, Formació d’Adults i Innovació Tecnològica, 1 professor de francès.

Places de policia

El Govern també ha aprovat aquest dimecres, la contractació de 9 noves places d’agents de policia. Entre els diferents requisits que cal complir per poder optar a ser agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 40 anys a la data de publicació de l'edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.
 

 

Comentaris (4)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.