Simulacre a l’aeroport d’Andorra-La Seu previ a l’inici dels vols regulars

S’han fet proves de càrrega, per comprovar el circuit que s’ha dissenyat per als passatgers, així com també diverses proves de seguretat

Simulats passatgers a la porta de l'aeroport.
Simulats passatgers a la porta de l'aeroport. SFGA

Els vols de l’aeroport d’Andorra-La Seu estan una passa més a prop de ser una realitat. El Govern ha informat que, aquest dimecres, s’ha fet un simulacre amb passatgers, de cara a la posada en funcionament de les línies regulars, que es preveu que es posin en marxa el 17 de desembre. Avui s’han fet proves de càrrega, que serveixen per comprovar que el circuit dissenyat des de l’arribada fins a l’embarcament funciona de manera correcta.

En aquest simulacre previ que s’ha dut a terme a l’aeroport han participat una trentena de persones. Totes elles, com si fossin passatgers reals, han hagut d’efectuar el procés de facturació de l’equipatge, l’emissió i recollida dels tiquets i també han passat per la zona dels controls de seguretat. Per part d’Air Nostrum, a més, també ha participat el personal de facturació, així com efectius de la Guardia Civil Espanyola i l’empresa que s’encarregarà del control dels equipatges.

Aquest simulacre sembla que ha deixat palès que tot està preparat per començar amb els vols regulars, que uniran Madrid i La Seu d’Urgell a partir del pròxim mes de desembre. Com ja s’havia avançat des del Govern, començaran a partir del 17 de desembre. Hi haurà un vol en ambdues direccions, cada divendres i diumenge. A més, també s’estudia la possibilitat que en dies concrets, s’adeqüin segons la demanda.

Els preus dels bitllets es van fixar, com ja va anunciar el Govern, en un mínim de 59 euros, si es compren amb antelació. A més, es permet la compra com a destí final o combinar-ho com a escala per arribar a una altra localització.

Comentaris (1)

Trending