Els hotels tanquen la setmana amb una ocupació mitjana superior al 74%

La dada és més de tres punts superior a la registrada entre el 31 de gener i el 6 de febrer i els empresaris es mostren confiats a poder mantenir-la durant la segona meitat del mes

Rètol a la pared d'un hotel a Encamp.
Rètol a la pared d'un hotel a Encamp. G. P.

El sector hoteler segueix mantenint bones dades d’ocupació durant l’hivern. La darrera setmana, la segona de febrer, es va tancar amb una mitjana del 74%, superior al període anterior. Les empreses confien que aquesta bona línia es mantingui almenys durant el que resta de mes.

Així, i segons les dades fetes públiques aquest dimarts des de la Unió Hotelera (UH), l’ocupació dels seus establiments, entre el 7 i el 13 de febrer, va situar-se lleugerament per damunt del 74%. En concret, un 74,08%. Per tant, hi ha una petita millora en comparació a la primera setmana del mes.

Llavors, entre el 31 de gener i el 6 de febrer, els hotels de la patronal van aconseguir omplir-se, de mitjana, fins al 70,71%. Així doncs, hi ha una diferència positiva de més de tres punts, fet que se celebra des de l’entitat.

“Seguim en la línia d’un bon mes”, ha apuntat el gerent de l’UH, Jordi Pujol. Les empreses es mostren optimistes de cara a les pròximes setmanes. “Esperem que les dades puguin ser similars a les actuals”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris

Trending