Crèdit Andorrà i Uniq Ventures signen un acord de col·laboració

Aquesta aliança s’emmarca dins de l’objectiu estratègic de l’entitat bancària per incrementar el valor afegit, impulsin l’emprenedoria i la transformació digital

Comentaris

Un dels rètols de Crèdit Andorrà al Crèdit Centre.
Un dels rètols de Crèdit Andorrà al Crèdit Centre. Toni Solanelles

Crèdit Andorrà ha arribat a un acord de col·laboració amb Uniq Ventures, entitat especialitzada en la detecció i l'anàlisi d’start-ups, tendències i necessitats de l'univers fintech i insurtech. Aquest acord estratègic té com a objectiu explorar, dins de l'àmbit financer i assegurador, nous mercats i models de negoci que contribueixin a incrementar el valor afegit de la seva oferta a clients, impulsar la transformació digital, i fomentar el creixement econòmic del país i la dinamització del seu teixit empresarial.

És una aliança que s'emmarca dins de l'objectiu de Crèdit Andorrà de contribuir a crear projectes que esdevinguin start-ups independents amb una alta aportació de valor, tant a escala nacional com internacional.

L’acord se suma al programa d’hiperacceleració empresarial Scale Lab Andorra, a través del qual s’inverteix en empreses innovadors (start-ups) o de base tecnològica, en sectors estratègics per a Andorra, com ara salut i benestar, sostenibilitat, mobilitat, serveis financers o oci i esports, entre d’altres. La col·laboració amb Uniq Ventures reforça aquesta línia de treball amb start-ups donada la seva capacitat per identificar i executar projectes de forma independent i ràpida.

Uniq Ventures és un 'venture builder' impulsat per un equip d'emprenedors multidisciplinar, des d’enginyers a experts en banca, que detecta i analitza les principals start-ups, tendències i necessitats en finances i assegurances, per desenvolupar solucions digitals disruptives en open banking, blockchain, intel·ligència artificial, banking-as-a-service i actius digitals.

Comentaris

Trending