El coronavirus posa fi a Chef’s Table, el projecte dels cuiners Bach, Manresa i Fornell

Els xefs han informat els gestors de l’edifici The Embassy que no reobriran després de la crisi del coronavirus i ja es treballa en la recerca d’una nova proposta gastronòmica

El rètol de l'antic restaurant Chef's Table a la façana de The Embassy, que ara passarà a gestionar Jubany.
El rètol de l'antic restaurant Chef's Table a la façana de The Embassy, que ara passarà a gestionar Jubany. G. P.

El restaurant Chef’s Table, impulsat pels cuiners Bernard Bach, Óscar Manresa i Romain Fornell, no ha pogut superar l’impacte del coronavirus. L’establiment, que com la resta del sector va haver de tancar portes amb l’arribada de la pandèmia, al març, no tornarà a obrir. Els gestors del local, situat a l’edifici The Embassy, en ple centre d’Andorra la Vella, ja barallen diferents propostes per ocupar l’espai que ha quedat buit i asseguren que totes són molt atractives.

Chef’s Table es va posar en marxa el febrer del 2019. Es va presentar com un projecte innovador, liderats per tres cuiners de prestigi com , Óscar Manresa Romain Fornell i Bernard Bach, aquests darrers amb una i dues estrelles Michelin respectivament. El local tenia com a principal atractiu el fet de disposar de sis barres cadascuna de les quals amb una oferta especialitzada: des d’ostres, fins a carn, passant per ibèrics, formatges o postres.

Els gestors de l’edifici asseguren tenir ja sis propostes sobre la taula per ocupar el local, tant andorranes com de l’estranger

Quan passaven pocs dies del primer aniversari del restaurant, va esclatar la crisi del coronavirus. Com tots els altres establiments del país, es va veure obligat a aturar l’activitat com a mesura de contenció de l’epidèmia. I, des de llavors, no ha tornat a obrir. El mateix, de fet, succeeix amb molts dels negocis que els cuiners impulsors tenen a Espanya. Fa uns dies ja van informar els gestors de The Embassy que el tancament era definitiu.

Els responsables de l’edifici, que alberga també una joieria, han començat la recerca d’un nou inquilí per al local de mil metres quadrats que ha quedat ara buit. Les fonts consultades han assegurat a Altaveu que ja hi ha sobre la taula diversos projectes i que s’han començat a analitzar. La idea és poder prendre una decisió i que el futur nou restaurant pugui obrir quan “la situació s’estabilitzi”.

Serien sis les propostes que s’haurien interessat per ocupar l’espai. Entre elles, n’hi ha d’empresaris del país però també alguna de fora. El que tenen clar els gestors de The Embassy és que l’edifici ha de comptar novament, tard o d’hora, amb oferta gastronòmica al seu interior.  

Comentaris (1)

Trending