L’ajuntament de la Seu presenta als comerciants l’app per gestionar el Tax Free

Les botigues físiques i les parades del mercat podran oferir als clients l’opció de retornar l’IVA amb una eina digital que vol potenciar l’arribada de clients provinents d’Andorra

Un instant de l'acte en el qual s'ha presentat l'App als comerciants.
Un instant de l'acte en el qual s'ha presentat l'App als comerciants. Ajuntament de la Seu d'Urgell

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat als botiguers de la localitat i als paradistes del mercat setmanal la nova aplicació mòbil que facilita la gestió del Tax-Frex. Es tracta d’una acció que vol fer els establiments més atractius, sobretot pensant en els residents a Andorra que poden demanar el descompte de l’IVA en les seves compres. De fet, des del consistori no s’amaga que, justament, es vol intentar potenciar l’arribada a la capital comarcal de clients provinents del Principat.

L’acte de presentació ha aplegat representants dels dos col·lectius (botiguers de comerços físics i responsables de les parades del mercat). S’ha fet a la Sala Sant Domènec i l’ha conduït Mireia Font, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’ajuntament, i Lucas Tello, responsable d’operacions de Woonivers, l’empresa creadora de l’app.

Es tracta d’una eina 100% digital i gratuïta que permetrà que els establiments puguin oferir la devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil. Això sense que, en cap moment, suposi tampoc un cost per als negocis.

S’entén que amb ella es pot aprofitar un incentiu turístic i comercial que pot atreure nous consumidors a la ciutat, bàsicament des d’Andorra. Així, es confia poder potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal. 

Comentaris (1)

Trending