Ajornat una setmana l’inici de temporada d’Ordino Arcalís

L’estació tenia prevista l’obertura aquest cap de setmana, però s’ha al·legat a les darreres nevades per no tenir un gruix suficient i no comptar amb les condicions òptimes per iniciar l’activitat

Una imatge de l'estació d'Arcalís a l'hivern.
Una imatge de l'estació d'Arcalís a l'hivern. ORINO-ARCALÍS

Ordino Arcalís tardarà encara una setmana més en començar la temporada d’hivern. Prevista l’obertura per a aquest cap de setmana, finalment es farà el pròxim tres de desembre. El motiu, segons indiquen des de l’estació, ha sigut que les darreres nevades no han pogut garantir un gruix suficient per tenir les condicions òptimes per als visitants.

Les previsions i les últimes precipitacions que havien caigut a l’estació feien que la situació s’emprengués amb optimisme. Però, a tres dies d’engegar l’activitat de la temporada d’hivern no s’han vist com a suficients per poder garantir unes condicions òptimes de neu. Per aquest motiu, Ordino Arcalís retardarà la seva obertura fins al tres de desembre, dintre de dues setmanes.

Les nevades que es preveuen per al pròxim cap de setmana, sumades a la finestra de fred intens d’aquests dies, s’espera que puguin garantir unes millors condicions. Sobretot, tenint en compte que s’aproxima el Pont de la Puríssima, on s’espera una altra ocupació. L’estació ha donat la possibilitat a aquells que ja tenien reserva per esquiar poder fer un canvi o devolució.

Etiquetes

Comentaris

Trending