61.000 euros per fomentar el consum intern i salvar negocis i llocs de treball

Des de dimarts, Govern impulsa una campanya en múltiples formats per conscienciar la ciutadania que comprar al país és la “palanca” per “ajudar les empreses” i evitar més acomiadaments

Gallardo i Canals han presentat la campanya de consum intern.
Gallardo i Canals han presentat la campanya de consum intern. SFGA/ C.ESTEVE

El Govern destinarà 61.000 euros en una campanya publicitària amb l’objectiu de fomentar el consum intern al país. La iniciativa començarà a partir d’aquest dimarts 23 de juny si s’allargarà fins al 23 de juliol i farà una crida al “sentiment” de la ciutadania destacant que les compres i les visites als establiments del Principat permetran ajudar al teixit econòmic en un moment molt delicat i, de retruc, protegir negocis i llocs de treball.

L’aposta és forta i es vol arribar als ciutadans de totes les formes possibles: premsa escrita i digital, ràdio i televisió, però també amb anuncis als autobusos, a les rotondes o als opis que hi ha al llarg del territori. “Cal despertar el sentiment de la població andorrana respecte a la importància de consumir al país”, ha argumentat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, tot remarcant que “el sentiment d’andorranitat ha de ser la palanca del consum local”.

El tret de sortida de la campanya es farà aquest dimarts i s’allargarà durant un mes. Tindrà el seu eix en el fet que “comprar al país no és només un acte de consum sinó també ajudar al teixit comercial i preservar llocs de treball”. Segons Gallardo, l’objectiu és “buscar la implicació de la societat que ja hem tingut des de l’inici de la crisi”.

Per això, es confia que “tothom faci la lectura en clau d’empatia i compromís amb el país”. Per la seva banda, la titular de Turisme, Verònica Canals, ha reclamat que “hem de pensar en tota aquesta gent que fa que el destí d’Andorra sigui atractiu”.

Gallardo ha admès que caldran moltes més accions per reactivar efectivament el teixit econòmic i comercial tocat per la Covid-19. “Estem treballant en el pla de reactivació; l’estem ultimant i hi haurà projectes que buscaran impulsar també el consum intern”, ha avançat, tot reconeixent que “evidentment, la campanya no és suficient, però sí que és necessària”.

Comentaris (6)

Trending