Donen d’alta ‘Richy’ Hurtado després de l’agressió soferta en el derbi escaldenc

El jugador, que va rebre una forta puntada al peu del jugador de l’Engordany Júnior Kobon, presentarà denúncia per uns fets que han deixat el futbol andorrà en estat de xoc

Richy, amb un dels títols aconseguits en la seva carrera.
Richy, amb un dels títols aconseguits en la seva carrera.

‘Richy’ Hurtado, el jugador de l’Atlètic Escaldes que diumenge al vespre va ser agredit per un rival –Junior Kobon- de la Unió Esportiva Engordany en el transcurs del derbi que disputaven tots dos equips, ja té l’alta hospitalària. El futbolista, de fet, té previst presentar aquest mateix dilluns denúncia pels fets davant al despatx de policia on encara hi és el seu atacat a l’espera de ser posat a disposició judicial.

‘Richy’ ha estat tota la nit en observació al servei d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Aquest matí se li ha fet un nou TAC per descartar definitivament que el cop rebut –Junior li va etzibar una fortíssima puntada de peu al cap, li hagués provocat algun dany intern. Un cop comprovat aquest extrem, els metges han procedit a donar-li d’alta. El jugador, això sí, té importants ferides i un fort hematoma a la cara.

L'agressor està pendent de passar a disposició judicial però ja sap que no tornarà a jugar amb l'Engordany

Un cop deixi l’hospital, el futbolista de l’Atlètic Escaldes té previst desplaçar-se al despatx de policia per presentar la corresponent denúncia pels fets. Allà ja s’hi troba des d’ahir al vespre el seu agressor, que està pendent de passar en les properes hores a disposició judicial. Tot apunta que se li imputarà com a mínim un delicte conta la integritat física. El primer càstig, però, ja li ha imposat l’Engordany. El club va comunicar diumenge a la nit mitjançant un missatge a les xarxes socials que expulsa Júnior Kobon tot deixant clar que “aquest fet no representa els nostres valors” i que “condemnem qualsevol tipus d’acció com la succeïda”.

També hi haurà, òbviament, la sanció esportiva que li haurà d’imposar el comitè de competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF). A les xarxes socials, ja són moltes les persones vinculades a aquest esport que reclamen una sanció exemplar i, fins i tot, que no pugui tornar a jugar.

L’agressió ha deixat en estat de xoc no només als companys d’equip de ‘Richy’. També es mostren molt afectats els jugadors de l’Engordany. Fonts consultades per Altaveu asseguren que fins al diumenge Júnior havia estat “un jugador molt tranquil” que “mai havia protagonitzat cap acció violenta”. A més, remarquen que al llarg del duel, no s’havia produït cap topada prèvia entre agressor i víctima. “Ningú s’ho explica”, ha indicat.  

 

Junior, l'autor de l'agressió, durant un partit anterior.

Relacionat

Detingut un futbolista després d’una brutal agressió a un rival en un partit de la Lliga Multisegur

Comentaris (1)

Trending