Dolsa ofereix als joves un nou espai a l’edifici La Font

El candidat de X’Ordino entén que aquesta ubicació els permetrà a més mantenir relació amb els padrins de la parròquia

Dolsa i altres membres de la llista passegen per la Fira de Nadal.
Dolsa i altres membres de la llista passegen per la Fira de Nadal.

El candidat a cònsol major de X’Ordino, Enric Dolsa, ha avançat la voluntat de reobrir l’espai jove de la parròquia en una nova ubicació. En concret, a l’edifici la Font. És a dir, ha indicat, al costat de l’actual casa pairal. D’aquesta forma, ha manifestat, es fomentaran també les relacions intergeneracionals.

Dolsa s’ha passejat aquest migdia per la Fira de Nadal d’Ordino. El cap de llista ha recordat que el dissabte “vam estar amb els joves” i “un dels problemes que tenen és que els han fet canviar vàries vegades d’ubicació”. Davant d’això, ha avançat que la seva voluntat, si guanya les eleccions diumenge dia 15, és oferir-los un nou espai a l’edifici La Font.

“Estaran al costat dels avis”, ha remarcat. Aquesta mesura, a banda de donar una resposta a les actuals necessitats del jovent, també els permetrà “compaginar activitats i veure els uns als altres”.

Durant el passeig, Dolsa també ha aprofitat per recordar la importància de recuperar antigues tradicions de la parròquia. Entre elles, ha volgut destacar la dels contrabandistes i la de l’óssa, en la qual, ha explicat, “hi vaig participar”. En aquest sentit, ha afirmat que “totes les tradicions són bones i les hem de recuperar”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending