Dissetena defunció per coronavirus, dotzena entre interns del Cedre

La víctima, una dona laurediana de més de 80 anys, era una de les trenta persones residents al centre sociosanitari que aquest divendres havien donat positiu de Covid-19

Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus.
Al Cedre ja no hi ha més capacitat per a nous contagiats de coronavirus. ARXIU
Ja són disset el nombre de defuncions al Principat associades al coronavirus. I una altra defunció més vinculada al centre sociosanitari del Cedre, que malauradament per ara és el clar epicentre de la cruesa amb què s’està mostrant el virus. La mort d’una dona laurediana de més de vuitanta anys esdevé, alhora, la dotzena defunció entre els padrins que fins ara han fet estada al centre. De fet, la dona va morir anit a l’equipament públic de Santa Coloma.

Fins ahir, hi havia residint al Cedre fins a 30 persones diagnosticades com a positives al Covid-19. A més a més, també estaven internades al mateix dispositiu 8 persones més amb coronavirus en aquest cas procedents de la residència privada Salita. Encara hi ha al Cedre el sanitari cubà (un metge) que en les proves mèdiques just abans de començar la seva missió al Principat va donar positiu a la malaltia tot i mostrar-se, almenys fins ahir, assimptomàtic.

La gent gran continua sent el principal focus de preocupació de les autoritats sanitàries, tot i que per coronavirus, que s’hagi confirmat, han mort també dues persones de menys de 65 anys, una de les quals també feia estada al Cedre. A l’hospital, en canvi, i entre els ingressats a l’UCI amb necessitat de ventilació mecànica hi ha gent força més jove, tot i que tres d’ells podrien ser extubats i passar a planta en aïllament en tractar-se de positius per Covid-19. 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending