Dilluns de llargues cues a Correos i a la Poste

El fet que l'inici del mes de maig coincidís amb tres dies festius ha fet que molta gent hagi aprofitat per acostar-se a les dues oficines

Cua aquest dilluns a l'oficina de Correos.
Cua aquest dilluns a l'oficina de Correos.
Matí de cues aquest dilluns a Correos i a la Poste. El fet que l'inici del mes de maig coincidís amb tres dies festius ha fet que molta gent hagi aprofitat per acostar-se a les dues oficines en el primer dia feiner del mes. Hi ha molta gent que necessita fer transferències bancàries com és el cas dels que tenen segones residències a França o a Espanya i que han de recollir o enviar paquets.

Les llargues cues són habituals a Correos i a la Poste durant la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. Aquest dilluns, però, hi ha hagut més presència de clients. En el cas de l'oficina espanyola, la reducció de personal que es va fer abans del coronavirus i la posterior reducció de l'horari ha deixat el servei amb pocs recursos.

Pel que fa a la Poste, el servei s'ha vist molt afectat aquest dilluns pels paquets i, especialment, amb l'arribada d'una furgoneta a mig matí que n'ha dipositat uns 60. A l'atenció al públic només hi havia una persona i a partir de les onze se n'ha incorporat una segona. Els clients guardaven la distància recomanada mentre feien cua a la vorera. Alguns han arribat, fins i tot, abans de l'obertura. A Correos es reparteixen números.

Comentaris

Trending