Detinguts dos joves que conduïen sota els efectes de les drogues

La policia els va aturar perquè havien comès infraccions de trànsit i en els controls van donar positiu de cocaïna, amfetamina i cannabis

-
-

La policia ha detingut dos joves per conduir sota els efectes de les drogues. El primer arrest es va produir la matinada de dilluns passat i el segon, aquest diumenge. En tots dos casos, els joves, de 18 i 22 anys respectivament, van donar positiu de cocaïna, amfetamina i cannabis. Tots dos van ser aturats en constatar els agents que estaven cometent infraccions al codi de la circulació.

La immensa majoria de les detencions que va dur a terme la policia la setmana passada, més de vint, van tenir a veure amb controls de circulació en què els conductors van acabar donant positiu per alcoholèmia. Hi ha una campanya específica en marxa i això es deixa notar en el nombre d’arrestos que es practiquen aquests darrers dies. Si les alcoholèmies fins a un cert punt són normals, malauradament; no ho és tant controlar conductors que estiguin al volant després d’haver pres drogues.

Dilluns passat a 3/4 de 2 de la matinada, però, la policia va aturar un jove no resident de 18 anys, per conducció d'un vehicle automòbil sota l'efecte de drogues (positiu a la cocaïna, cannabis i amfetamina) i un delicte contra la salut pública. Es controla l'interessat per una infracció al codi de la circulació, i a banda de constatar que ell mateix condueix sota els efectes de les drogues, se li troba en la seva possessió 0,5 grams d'amfetamina, 0,3 grams de marihuana i 1 cigarreta confeccionada amb haixix.

L’altra cas és de la matinada d’aquest diumenge. Passaven vint minuts de les 4 del matí. Un resident de 22 anys va ser controlat en cometre una infracció circulatòria. En el control d’alcoholèmia va donar un positiu més que notable, duplicant el límit màxim permès i sutuant-se amb una taxa d’1,66 grams de sang per litre d’alcohol. Tanmateix se li practica una prova d'estupefaents salival amb l'aparell ‘drogotest’ i aquest dona positiu al consum de cocaïna, amfetamina, cannabis i metaamfetamina.

Comentaris

Trending