Detingut un jove per agafar fins a 10.000 euros de la caixa de la botiga on treballava

Havia anat agafant diners en “múltiples ocasions” fins que els propietaris van detectar el fet i van presentar denúncia davant del cos de policia

-
-

La policia va detenir la setmana passada un jove que, aprofitant la seva condició de treballador d’una botiga, hauria anat agafant diners de la caixa registradora. En total, i segons s’ha informat des del cos d’ordre, amb aquesta pràctica hauria aconseguit emportar-se de l’establiment fins a 10.000 euros. L’home afronta càrrecs per un presumpte delicte de furt amb abús de confiança.

La detenció es va produir el passat dimarts al matí, a conseqüència de la denúncia interposada pels responsables del comerç. Feia temps que veien que de la caixa registradora anaven faltant diners. S’havia convertit en un fet habitual i van decidir donar l’avís al cos d’ordre, que va iniciar la investigació.

D’aquesta es va desprendre que el responsable en seria el detingut, un jove de 19 anys. Hauria anat agafant diners de forma continuada. En concret, en “múltiples ocasions”. De fet, i segons la investigació, amb aquest sistema hauria aconseguit una quantitat important: fins a 10.000 euros.

L’home afronta càrrecs per furt qualificat. De fet, en aquest cas, per dos motius. Primer, la quantitat total sostreta, que supera amb escreix els 6.000 euros. Segon, pel fet d’haver-se aprofitat de la seva condició d’empleat. És a dir, d’haver actuat amb abús de confiança. El Codi Penal estableix, en aquests casos, penes de presó d’entre tres mesos i tres anys.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending