Detingut per amenaçar amb ganivets els companys de pis

-
-
La policia ha detingut un jove per amenaçar verbalment i esgrimir diversos ganivets de cuina contra dos companys de pis. Els fets van tenir lloc en un pis d'Andorra la Vella. En intervenir els agents, l'home va tenir unes reaccions desproporcionades envers ells. Durant la setmana passada hi va haver quatre detencions per maltractaments en l'àmbit domèstic.

La primera detenció per altres delictes, va tenir lloc a la parròquia de la Massana, on es va arrestar un home per maltractar la seva parella. A Encamp, es va detenir un home per amenaçar i agredir lleument a la seva mare. Les altres detencions en l'àmbit de la violència domèstica es van produir a Escaldes-Engordany on dues dones van agredir les seves parelles.

Pel que fa als controls d'alcoholèmia, durant la setmana passada hi ha hagut vuit detencions i entre elles la d'un conductor amb 1,85 grams per litres de sang.

La policia també va detenir un home per portar 120 grams de marihuana i 13 d'haixix accedint al paíscom a passatger d'un autobús de línia regular.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending