Detingut després d’envestir dos cotxes aparcats i ferir tres companys en un accident a la Massana

La policia ha arrestat el conductor que ha originat el sinistre, un jove del país de 19 anys, en donar positiu en el control d’alcoholèmia

Zona a l'altura de la qual hi ha hagut l'accident aquest matí.
Zona a l'altura de la qual hi ha hagut l'accident aquest matí.

Un jove resident de 19 anys ha estat detingut com a causant d’un accident que ha provocat danys materials a dos vehicles estacionats a l’avinguda Sant Antoni de la Massana i ha fet ferides a tres dels acompanyants de l’arrestat, que ho ha estat per superar la taxa d’alcoholèmia màxima permesa. El sinistre ha ocorregut passades les 6 del matí d’un dissabte on a la parròquia s’hi celebra el Roser.

El detingut ha donat un resultat positiu en el control posterior a l’accident de 0,96 grams d’alcohol  per litre de sang. El màxim permès és de 0,8. El noi conduïa un Skoda Octavia matriculat al Principat. I segons la policia, vers 1/4 de 7 del matí hauria envestit dos cotxes aparcats a la cèntrica avinguda Sant Antoni, alhora carretera general, just a l’altura del número 32.

Arran del cop, han resultat ferits dues noies de 20 anys i un noi de 19, tots tres residents i que viatjaven amb el cotxe conduït pel jove que ha acabat arrestat. El sinistre ha afectat també un Mini Cooper i un Volkswagen Golf, tots dos amb plaques andorranes, que han sofert danys materials arran de l’impacte causat per l’Octavia.

Comentaris

Trending