El Lycée torna a la normalitat després del desallotjament per la forta olor a gas

Els bombers han revisat el centre per descartar cap fuita ni cap anomalia, que en principi no s'ha detectat

-
-
Una hora i mitja després, aproximadament, que es desallotgés el Lycée Comte de Foix davant una forta olor a gas que feia témer una fuita, i una vegada els bombers han revisat tot el centre per descartar que hi hagués cap anomalia, ha tornat la normalitat a l'equipament escolar. Tots els estudiants han anat retornant a les aules després de l'estona d'expectació al carrer.

La zona s'ha mantingut precintada mentre ha durat el control dels bombers i s'ha descartat que hi hagués cap problema. En qualsevol cas, no s'ha hagut de lamentar cap mena de dany i els protocols han funcionat a la perfecció, segons les fonts consultades. El dispositiu per evacuar el centre ha començat poc després de 2/4 de 12 del matí i la intervenció dels bombers s'ha donat per finalitzada aproximadament a la 1 del migdia.

Els responsables del cos de salvament i extinció d'incendis han dut a terme les corresponents lectures sobre gasos i no s'ha detectat res anormal. Tampoc no han detectat cap anomalia ni les empreses d'assegurances ni les de manteniment i subministrament. En aquest cas, però, i per descartar possibles ensurts i, alhora, per comprovar si cal alguna millora, responsables de les esmentades empreses han aprofitat per engegar una revisió exhaustiva de les instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.