El Lycée torna a la normalitat després del desallotjament per la forta olor a gas

Els bombers han revisat el centre per descartar cap fuita ni cap anomalia, que en principi no s'ha detectat

-
-
Una hora i mitja després, aproximadament, que es desallotgés el Lycée Comte de Foix davant una forta olor a gas que feia témer una fuita, i una vegada els bombers han revisat tot el centre per descartar que hi hagués cap anomalia, ha tornat la normalitat a l'equipament escolar. Tots els estudiants han anat retornant a les aules després de l'estona d'expectació al carrer.

La zona s'ha mantingut precintada mentre ha durat el control dels bombers i s'ha descartat que hi hagués cap problema. En qualsevol cas, no s'ha hagut de lamentar cap mena de dany i els protocols han funcionat a la perfecció, segons les fonts consultades. El dispositiu per evacuar el centre ha començat poc després de 2/4 de 12 del matí i la intervenció dels bombers s'ha donat per finalitzada aproximadament a la 1 del migdia.

Els responsables del cos de salvament i extinció d'incendis han dut a terme les corresponents lectures sobre gasos i no s'ha detectat res anormal. Tampoc no han detectat cap anomalia ni les empreses d'assegurances ni les de manteniment i subministrament. En aquest cas, però, i per descartar possibles ensurts i, alhora, per comprovar si cal alguna millora, responsables de les esmentades empreses han aprofitat per engegar una revisió exhaustiva de les instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending