Demòcrates avala Espot com a candidat a cap de Govern i cedeix Palmitjavila a CC

El grup parlamentari s’ha reunit per primera vegada aquest matí i ha analitzat els passos a seguir per la posada en marxa de la legislatura

Comentaris

-
-
Demòcrates ha registrat aquest matí el nom de Xavier Espot com a candidat a cap de Govern i ha acordat formalment cedir a Ciutadans Compromesos (CC) la consellera i subsíndica general Meritxell Palmitjavila perquè la formació massanenca pugui constituir grup parlamentari propi. El grup de demòcrates s’ha reunit per primer cop per analitzar els passos a seguir per la posada en marxa de la legislatura. 

Els consellers generals demòcrates han embastat el reglament de funcionament del grup i han avaluat la composició i qui podria integrar les futures però alhora imminents comissions legislatives. Els parlamentaris han signat la candidatura d’Espot i han acordat que sigui Palmitjavila a consellera que s’integri a CC. Amb el nou reglament del Consell General, els parlamentaris que se cedeixen ja no poden tornar al seu grup original durant tot la legislatura. Per aquest motiu s’ha decidit cedir Palmitjavila, que com a subsíndica tampoc no es pot dedicar massa, per no dir gens, en qüestions d’elaboració legislativa estricta.

Comentaris (1)

Trending