Demòcrates acusa el PS de voler-los “desbancar de les institucions” 

La formació taronja anuncia que donarà suport al candidat liberal a secretari de Sindicatura i lamenta que els socialdemòcrates pretenguin tres dels quatre llocs de l’òrgan 

-
-
Demòcrates dispara en bala contra el Partit Socialdemòcrata (PS) per intentar-los “desbancar de les institucions”. La formació taronja, en un comunicat en què denuncia que donarà suport al candidat liberal a una de les secretaries de Sindicatura, Ferran Costa, lamenta que els socialdemòcrates, “en contra del que havien expressat inicialment”, hagin volgut acabar acaparant tres dels quatre llocs de l’òrgan de govern del Consell General, vist que han presentat candidates a síndica, subsíndica i secretària.

Demòcrates recorda que ha renunciat a presentar candidat o candidata a la secretaria per tal de poder facilitar la inclusió d’altres forces a Sindicatura. En aquest sentit, donarà suport a la candidatura dels Liberals per ocupar una de les dues secretaries de Sindicatura. L’altra l’ocuparà la candidata socialdemòcrata, Susanna Vela. DA ha expressat “la seva sorpresa pel fet que el PS presenti candidatura per als càrrecs de síndica general, de subsíndica general i de secretària, amb la intenció d’ocupar tres dels quatre càrrecs de la Sindicatura”.

La formació taronja considera que “aquesta decisió va en sentit contrari del que havia expressat inicialment el mateix PS, que enlloc d’aprofitar la mà estesa per constituir una Sindicatura plural ha concentrat els seus esforços durant les darreres setmanes per desbancar Demòcrates de les institucions, malgrat ser la formació amb més vots i amb més escons”

Malgrat la sorpresa, els laments i els retrets, DA assegura que “seguirà esforçant-se amb totes i cadascuna de les formacions polítiques per obtenir no només els suports necessaris de cara a la investidura del cap de Govern, sinó també per implicar totes les formacions amb representació parlamentària en els grans reptes de futur que requereixen consensos amplis, com ara la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea i la sostenibilitat del sistema de pensions”.

Comentaris (3)

Trending