Deixa quatre hores el fill discapacitat tancat al cotxe mentre ell se’n va a esquiar

La policia deté un turista francès de 45 anys al Pas de la Casa per un delicte d’abandonament de menors

-
-
Fins a quatre hores va estar tancat al cotxe mentre el seu pare i el seu germà esquiaven suposadament de forma plàcida a les pistes del Pas de la Casa. La policia va haver de detenir aquest diumenge al migdia un turista de 45 anys per abandonament d’un menor que, a més a més, pateix una discapacitat perceptible visualment. El detingut va assegurar que tenia controlat el seu fill des de la distància.

El cos de policia va rebre una alerta a les 12 del migdia que exposava que dins d’un vehicle estacionat en les immediacions dels accessos a l’estació del Pas hi havia un noi que pretenia sortir-ne però no hi havia manera. Els agents es van posar en marxa i van poder determinar que la situació es mantenia des de 2/4 de 9 del matí. El menor, evidentment, es va anar posant nerviós i cada vegada va evidenciar més clarament el seu malestar.

Finalment, vint minuts després que la policia s’hagués mobilitzat va aparèixer el pare tot adduint que no hi havia res d’estrany. Que tenia controlat el seu fill menor visualment des de la distància mentre ell i un altre fill estaven esquiant. Els agents van procedir a detenir l’home, de nacionalitat francesa, acusat d’un delicte contra les relacions familiars i l’abandonament de menors i incapaços. Al cap d'unes quantes hores va ser deixat en llibertat.

Comentaris (10)

Trending