David Palmitjavila ja exerceix de màxim responsable del COEX

L’excònsol menor de Canillo ha participat en una trobada de representants dels departaments implicats en la gestió de les dificultats que originen les nevades

Una imatge de la reunió d'aquest matí.
Una imatge de la reunió d'aquest matí.
Qui fou director de Mobilitat i més recentment i durant vuit anys, fins a final del 2019, cònsol menor de Canillo David Palmitjavila ja exerceix de màxim responsable del servei de conservació i manteniment de carreteres (COEX). Palmitjavila ha participat aquest matí en una trobada dels diferents departaments que tenen responsabilitats en matèria de gestió arran de les dificultats que originen les nevades.

Davant la previsió que hi hagi precipitacions en forma de neu, s’ha activat aquest dilluns al matí una reunió de coordinació. Palmitjavila hi ha acudit en representació del COEX després que s’hagi relegat el fins fa poc cap de l’àrea Jordi García, que des de fa temps manté serioses diferències amb el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ministeri de tutela del COEX. L’excònsol canillenc s’ha incorporat recentment al departament després de reingressar a l’administració. Tenia excedència, però el seu lloc de retorn era a Interior.

En la reunió d’aquest matí hi han participat representants de la policia, els bombers, Protecció Civil, Mobilitat, l’esmentat màxim responsable del COEX així com delegats dels ministeris d’Ordenament Territorial, d’Educació i d’Economia i Transports.

Comentaris (14)

Trending