DA exigeix que les seves sigles estiguin al mateix nivell que les de CC a la Massana

Amb acord o sense, encara no hi ha un candidat clar en l’entorn de la formació que actualment ostenta la majoria comunal, ja que Olga Molné no vol passar del segon lloc

-
-
L’encaix que hauria de permetre que totes les forces de centre-dreta de la Massana concorrin a les eleccions comunals sota un mateix paraigua no és clar encara hores d’ara. El comitè parroquial de Demòcrates per Andorra (DA) ha insistit als seus negociadors que no es pot acceptar cap proposta que no suposi que les sigles de DA apareguin al mateix nivell que les de Ciutadans Compromesos (CC), una opció que els actuals mandataris comunals no veuen de bon ull.

Així les coses, no hi ha entesa i, de moment, les converses formals no avancen, malgrat que de manera soterrada es mira de fer passos per trobar una solució. Les converses conjuntes deixaran passar el cap de setmana per veure si hi ha alguna possibilitat que els uns i els altres o tots plegats mostrin una major flexibilitat. És obvi que rere la tibantor hi ha històriques diferències de nissagues i, alhora, DA creu que ja ha cedit massa cops. La darrera, renunciant a fer una llista territorial en les passades eleccions generals.

No obstant això, des de CC s’espera que en un nou contacte previst per dilluns que ve hi pugui haver un acostament entre les parts i es pugui crear una comissió electoral ampliada amb representants de tots les formacions per començar a configurar la candidatura. Ara mateix, el més calent sembla a l’aigüera. Sols o acompanyats, CC no té un candidat clar. Malgrat tenir la carta sobre la taula de l’actual cònsol menor, Olga Molné, ella personalment hauria manifestat en infinitat d’ocasions que no està disponible per encapçalar la llista. I que no voldria passar del segon lloc.

-

Relacionat

Principi d’acord entre CC i DA perquè els demòcrates s’afegeixin al projecte parroquial

Comentaris (2)

Trending