Una xerrada sobre la revista ‘Panenka’ servirà de pròleg a l’entrega del segon premi Álex Lliteras

L’acte tindrà lloc dijous vinent, a partir de les set de la tarda, al centre de congressos d’Andorra la Vella i servirà per homenatjar el periodista, veu de la ràdio nacional durant moltes temporades

Un instant de l'acte d'entrega de la primera edició del premi.
Un instant de l'acte d'entrega de la primera edició del premi. SFGA

Dijous vinent se celebrarà l’acte d’entrega de la segona edició del premi Álex Lliteras de periodisme esportiu. Més enllà de donar a conèixer el guanyador del guardó, la cerimònia serà oberta al públic i comptarà amb una xerrada sobre el model de la revista ‘Panenka’, tota una referència en el món del futbol, a càrrec de Roger Xuriach i Marcel Beltrán. L’acte tindrà lloc al centre de congressos d’Andorra la Vella, a partir de les set de la tarda.

Es tracta de la segona edició del premi, organitzat conjuntament pel Govern, el MoraBanc, RTVA i Premandsa en homenatge al periodista, veu dels matins a la ràdio nacional durant molts anys. L’any passat, cal recordar, es va atorgar als responsables de destapar l’escàndol ‘Barçagate’. El nou guanyador s’anunciarà dijous.

A banda de l’acte d’entrega, també tindrà lloc una conferència centrada en el món del periodisme esportiu, una de les passions de Lliteras. Se centrarà en el model de la revista ‘Panenja’ i serà impartida per dos dels seus responsables, Roger Xuriach i Marcel Beltrán. També hi participarà la periodista Ruth Gumbau.

Etiquetes

Comentaris

Trending