Txell Díaz i Elena Santiago dirigiran el nou espectacle de la Jove Companyia Nacional

Girarà entorn de la identitat de les actrius de la segona promoció que són set noies d'entre 17 i 21 anys

Elena Santiago i Txell Díaz.
Elena Santiago i Txell Díaz. Jocand

La nova temporada de la Jocand que, com cada estiu prepara una nova producció teatral, ve marcada per un canvi en la direcció del nou espectacle. Enguany les encarregades de dirigir i acompanyar les joves actrius seran la Txell Díaz i l’Elena Santiago, creadores de la companyia andorrana Les Molt Il·lustres.

El nou projecte de creació de la Jove Companyia Nacional d’Andorra gira entorn de la identitat de les actrius de la segona promoció. Set noies entre 17 i 21 anys que es desenvolupen en un món globalitzat, hipersexualitzat, hiperestimulat d’informació provinent de les xarxes socials i els mitjans de comunicació. Un món de postveritats en el que tot s’hi val però res perdura.

El projecte tindrà com a punt de partida el material que les actrius generaran al voltant de la seva experiència, la seva visió del món i la reflexió de com el món les veu a elles i, sobretot, com això afecta la seva identitat en un moment en què encara està en construcció. L’espectacle s’assajarà durant els mesos de juliol i agost i s’estrenarà a principis de setembre al Teatre de Les Fontetes del comú de la Massana.

El projecte de Les Molt Il·lustres neix el 2017 amb la voluntat de fer microteatre de creació pròpia que parli de la idiosincràsia d'Andorra en clau d'humor i sàtira. Aquest primer projecte va esdevenir el segell d'identitat de la parella creativa que conformen la Txell Díaz i l'Elena Santiago. Aquesta identitat creativa es defineix per l'humor àcid, l'inconformisme, el posar en primer pla problemàtiques actuals de les joves andorranes i jugar a interpel·lar al públic.

Comentaris

Trending