La tercera edició del videomapatge es farà en una única nit

Tindrà lloc a la Casa de la Vall i al Barri antic d'Andorra la Vella el pròxim divendres dia 13 entre les sis de la tarda i les nou del vespre

Comentaris

Mas i Tribolet durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
Mas i Tribolet durant la roda de premsa d'aquest dilluns. B.N.

La nit del videomapatge tindrà lloc el pròxim divendres, dia 13 de gener de les sis de la tarda a les nou de la nit al Barri antic i a la plaça del Consell. És la tercera col·laboració d'Ull Nu amb l'ambaixada francesa em el marc de la Saison Culturelle de la France en Andorre. L'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet ha subratllat que en aquesta edició espera seguir comptant amb el suport dels joves, els més seguidors d'aquest tipus de muntatge. Aquest any el videomapatge es fa en una sola nit i en un mateix indret. 

Hèctor Mas, director d'Ull Nu, ha dit que el videomapatge és una de les formes de l'audiovisual que té més seguidors. N'hi haurà un per als més petits que estarà confeccionat amb playmobils. Tindrà lloc a la plaça Príncep Benlloch i està inspirat en una ciutat del futur, que cobra vida gràcies a la tecnologia del videomapatge’. Serà un taller obert a tothom per interactuar amb els emblemàtics ninots i projectar diferents animacions.

A la placeta Sant Esteve es projectarà el videomapatge interactiu 'Synergies', de l’estudi francès Scenocosme. Segons Mas, "és una obra d'art digital interactiva, col·lectiva i performativa que s'aproxima al videomapatge d'una manera mai vista. Permet crear en temps real infinites escenificacions narratives creant i manipulant elements de víde produïts pel mateix públic".

La façana de la Casa de la Vall acollirà el muntatge 'Prismàtic' de Maël Gourdenne i també 'Verd' de Dandream Films amb l'artista andorrà  Dani Arellano. Posteriorment en el mateix recinte es projectarà 'Atotal' de la companyia Autres Cordes que servirà per tancar l'acte. És un directe audiovisual. que vol reconstruir els processos d'imposició de la voluntat per mitjà  de la repetició i el sincronisme absolut. Totes les activitats seran gratuïtes i compten amb el suport financer del comú d’Andorra la Vella i de FEDA.

 

Comentaris

Trending