Tercera subhasta de les escultures de Roqué que gestiona JC Flowers

Es tracta de tres peces cedides a BPA en garantia d’un deute i que s’oferiran en un mateix lot de preu inicial de 6.500 euros aquest mes de gener

Comentaris

La firma de Roqué a una de les escultures.
La firma de Roqué a una de les escultures.

Les tres peces de l’artista i escultor catalano-andorrà Agustí Roqué es treuran a subhasta aquest mes de gener, per tercera vegada. Es tracta de tres peces que es van cedir a BPA en garantia d’un deute i que JC Flowers continua gestionant a través de la societat Pleyade. D’aquesta manera, s’inclouran les tres en un lot que tindrà un preu inicial de 6.500 euros, segons ha informat el saig.

Mesos enrere es buscava l’escultor per tal que donés conformitat a la subhasta de les peces i, també, del preu que se li havien atorgat. Malauradament, Roqué va morir al febrer del 2017 i, per aquest motiu, constava en parador desconegut. Les tres obres, de grandària petita, van ser deixades en garantia a BPA d’un deute al banc, que van ser nacionalitzades. L’Estat, posteriorment, les va transferir a JC Flowers.

Les peces Artex (esquerra) i Bamba són dues de les tres que se subhastaran.

Relacionat

JC Flowers fa caixa amb les escultures ‘embargades’ a un artista difunt

Aquest mes de gener, el dia 17 a les 16:20h, tindrà lloc a la Batllia la tercera subhasta de les tres obres, que s’inclouran en un mateix lot. Ja s’ha fet en fins a dos cops anteriors i no ha sortit cap persona que se les quedi. El preu inicial de sortida serà 6.500 euros. Si no hi ha cap interessat, però, es passarà a dividir les obres d’una en una pels preus individuals que li ha atorgat la pèrit judicial de l’Associació Catalana encarregada de fer la taxació. Concretament, totes les peces sortiran al 50% del seu valor.

Les obres que se subhastaran seran, Artex, d’acer oxidat i cautxú, de 41 x 48,5 x 50 cm i que tindrà un preu de 2.500 euros. També Bamba, de ferro tractat i borra, de 31 x 42 x 16,5 cm i 1.500 euros i, finalment, una peça sense títol de marbre blanc de carrara, amb unes dimensions de 35 x 25 x 28 cm que es trobarà per 2.500 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending