Una sessió fotogràfica de l'Everest protagonitza el Cicle de cinema de muntanya i de viatges

El fotògraf i alpinista Javier Camacho presenta la seva expedició al cim de la muntanya , coneguda pels tibetans com Chomolungma

Una de les fotografies de l'expedició a l'Everest.
Una de les fotografies de l'expedició a l'Everest. JAVIER CAMACHO

Aquest dijous tindrà lloc la segona sessió del Cicle de cinema de muntanya i de viatges a les 21 h, a l’Auditori Nacional. El fotògraf i alpinista Javier Camacho presenta la seva expedició al cim de l’Everest. El títol del projecte fotogràfic és 'Chomolungma expedición Everest 2018', porta el segell de la marca de material fotogràfic Olympus, de la qual és ambaixador. Imatges espectaculars del cim del món on convergeixen les dues passions de Camacho, la fotografia i la muntanya.

El fotògraf especialitzat en paisatges ha obtingut el reconeixement en nombrosos certàmens internacionals i és col·laborador habitual de publicacions especialitzades. Aquest dijous compartirà la seva vivència captada per l’objectiu el maig del 2018. Camacho ha participat en set expedicions a muntanyes de 8.000 m i ha fet el Lhotse i el Cho Oyu, de 8.516 m i 8.201 m, respectivament, sense oxigen artificial, a més del seu estimat Chomolungma, nom que donen els tibetans a l’Everest. La projecció es reaalitza gràcies a la col·laboració de Viladomat Esports.

Etiquetes

Comentaris

Trending