El Sax Fest surt al carrer per posar la cirereta al pastís de l'edició 2021

La Bandarra Street Orkestra ha actuat aquest dissabte a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella en un ambient festiu

Actuació de la Bandarra Street Orkestra aquest dissabte a Andorra la Vella.
Actuació de la Bandarra Street Orkestra aquest dissabte a Andorra la Vella. PILAR CANDEL

El Sax Fest 2021 ja és història i ha posat la cirereta al pastís d'una edició reeixida amb una actuació al carrer de la Bandarra Street Orkestra. És un col·lectiu de músics residents al Camp de Tarragona amb una història en comú, dins d’un dels projectes més ambiciosos de la província, que fusiona brass band, percussió brasilera i humor, amb interacció directa amb el públic.

La plaça de la Rotonda, al centre d'Andorra la Vella ha estat l'escenari de la seva actuació en un ambient festiu i amb presència de turistes. Ha estat la cloenda festiva d'una edició molt especial ja que la de l'any passat no es va poder celebrar a causa del confinament provocat per la pandèmia de coronavirus.

Tots els concerts han tingut el màxim d'aforament permès. "Malgrat les condicions hem tingut molta assistència i la gent ha estat aquí gaudint", diu el director del festival, Efrem Roca. El concurs internacional ha estat un èxit de nivell i participació, amb només un 10% de baixes respecte dels inscrits inicialment. Hi han participat 40 músics de 15 països.

Etiquetes

Comentaris

Trending