El SAM de la Massana alça el teló amb Helena Marsol

El nou festival musical massanenc està en marxa tota aquesta tarda dissabte de dissabte i demà hi haurà la matinal de corals i un vermut amb Joan Acustic Simulator

Helena Marsol durant la seva actuació a les Fontetes.
Helena Marsol durant la seva actuació a les Fontetes. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La jove cantautora andorrana Helena Marsol ha donat el tret de sortida al Sant Antoni Música (SAM), el SAM massanenc. Les Fontetes es vesteix aquesta tarda de dissabte i demà, diumenge, al matí, de música, amb preeminència de músics del país malgrat que el cap de cartell sigui el català Albert Fibla.

Marsol ha mostrat la seva energia musical abans que Juli Barrero, director del nou festival, i la seva banda presentin el treball discogràfic ‘Líquid’ producte del confinament i que fa ja unes quantes setmanes que roda. Barrero ofereix com a plat fort, juntament amb el cineasta Héctor Romance, els vídeoclips de les seves peces. Aquesta tarda també hi ha hagut una demostració d’instruments medievals amb Sergio González. 

Sergio González durant el taller d'instruments medievals.
Sergio González durant el taller d'instruments medievals.
 

Júlia Amor i Albert Fibla, que actua com a cap de cartell i padrí de la primera edició del festival, són dos dels altres noms del SAM, que vol tenir continuïtat. Per aquest diumenge hi ha prevista una matinal de corals i un vermut amb Joan Acustic Simulator.

Comentaris (1)

Trending