Rafel Nadal presenta a Andorra els seus dos darrers llibres

L’escriptor, premi Ramon Llull el 2019 amb ‘El fill de l’italià’, estarà aquest dissabte entre sis i vuit de la tarda a la llibreria La Puça per parlar de ‘Mar d’estiu’ i ‘El somni d’en Blai’

Rafel Nadal, amb un dels seus darrers llibres, 'Mar d'estiu'.
Rafel Nadal, amb un dels seus darrers llibres, 'Mar d'estiu'. Univers

Rafel Nadal, guanyador l’any 2019 del Premi Ramon Llull, visitarà aquest dissabte Andorra on presentarà els seus dos darrers llibres, ‘Mar d’estiu’ i ‘El somni d’en Blai’. L’escriptor estarà a la llibreria La Puça amb l’objectiu de tenir contacte amb els lectors andorrans i d’intercanviar impressions. La cita serà entre les sis i les vuit de la tarda.

‘Mar d’estiu. Una memòria mediterrània’ és la darrera obra de l’autor gironí, nascut el 1954, i també un periodista de llarga trajectòria a Catalunya. En l’obra, l’escriptor recorda els moments viscuts a diferents illes de la mar, com ara Stromboli o Hidra així com al poble de Portlligat.

Per altra banda, ‘El somni d’en Blau’ és un conte sobre un nen que pateix fibrosi quística. S’ha editat amb un objectiu benèfic, ja que els beneficis aconseguits es destinaran íntegrament a l’associació catalana de persones afectades per aquesta malaltia.

Nadal visita Andorra per donar a conèixer aquestes dues obres, les més recents de la seva trajectòria literària. Amb el seu llibre anterior, ‘El fill de l’italià’, va guanyar l’any passat el premi Ramon Llull. Altres títols de la seva bibliografia són ‘Els Mandarins’ o ‘Quan érem feliços’.

L’escriptor estarà a la llibreria la Puça (carrer la Llacuna 2) aquest dissabte, entre les sis i les vuit de la tarda. La voluntat és presentar els llibres però també fer signatures i poder intercanviar opinions i idees amb els lectors.

Comentaris

Trending