Primera actuació en solitari de Maria Soler a Andorra

La soprano protagonitzarà un nou concert del Cicle Cambra Romànica, que tindrà lloc dissabte a la tarda a l’església Sant Serni de Canillo

Comentaris

Maria Soler.
Maria Soler.

El V Cicle Cambra Romànica continuarà aquest dissabte amb el concert de la soprano Mario Solé, acompanyada pel pianista Nico Licciardi. Tots dos oferiran un recital de cant amb peces de diversos compositors i altres de més popularitats. Les entrades -reduïdes per adaptar l’espai de l’església de Sant Serni a les limitacions sanitàries per la Covid-19- estan esgotades, però l’actuació es podrà seguir via You Tube.

El concert tindrà lloc dissabte, a partir de les cinc de la tarda, al temple canillenc. Soler, jove promesa andorrana del món del cant, i Licciardi han preparat un repertori variat. En una primera part, oferiran composicions de Massenet, Fauré o Berlióz. En la segona, àries d’òperes de Mozart, Vivaldi o Saint-Saëns. Finalment, acabaran l’actuació amb peces populars, com ‘My Fair Lady’, del musical protagonitzat el 1964 per Audrey Hepburn.

Serà el primer cop que Maria Soler, formada al cor dels Petits Cantors d’Andorra amb Catherine Metayer, actuï en solitari a Andorra. Abans, però, ja se l’ha pogut veure en vàries produccions operístiques d’Andorra Lírica.

Els organitzadors han comprovat com l’aposta ha funcionat molt bé, ja que les entrades es troben esgotades des del primer dia. Tot i això, qui vulgui seguir el concert a través del canal a YouTube de l’associació.

Etiquetes

Comentaris

Trending