Patrimoni Cultural difondrà la primera edició dels ‘Premis El Temps de les Arts’

El certamen té l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics

Cartell dels premis.
Cartell dels premis. Altaveu

El departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports difondrà la primera edició dels ‘I Premis El Temps de les Arts’ de manera virtual. El certamen té l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni.

Els premis reconeixen la participació i les iniciatives sorgides de tots els territoris, de pobles i ciutats, sigui quina sigui la seva dimensió. A més, en un moment d’excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s’han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19.

Així, es realitzarà una publicació continuada a l’Instagram de Patrimoni Cultural de les bases per poder participar-hi. Cada dilluns i divendres des del 23 de novembre fins el 15 de gener, es compartiran les modalitats de participació, el jurat que hi participa, els premis que es lliuraran i la proclamació dels premis.

El Temps de les Arts és una proposta que pretén cohesionar a escala territorial i fer de catalitzadora de totes les arts, que retrata la constant transformació i regeneració de tot el sector cultural i artístic, el traspàs generacional i un canvi de paradigma en un món globalitzat.

Etiquetes

Comentaris

Trending