Òmnium Cultural preveu crear una delegació a Andorra

Un dels objectius del nou president de l'entitat per a l'inici del mandat és estendre el nombre de seus a altres territoris de parla catalana

La Seu Nacional Òmnium Cultural a Barcelona.
La Seu Nacional Òmnium Cultural a Barcelona.

El Principat podria comptar amb una delegació d'Òmnium Cultural. Aquesta és la voluntat del nou president de l'entitat Xavier Antich, que ha avançat els projectes en aquest inici del seu mandat on preveu una ampliació de seus, entre elles la d'Andorra, la de Catalunya Nord i l'Alguer.

Òmnium Cultural projecta obrir una delegació a Andorra. Així ho ha avançat el nou president de l'entitat, Xavier Antich, en l'acte d'homenatge a Joan Fuster que s'ha dut a terme a la Seu d'Urgell, on ha aprofitat l'ocasió per fer un balanç de les primeres setmanes al capdavant de l'entitat i els projectes de futur.

En aquest sentit, el filòsof i professor urgellenc ha reivindicat la necessitat que l’entitat tingui "forta presència al territori” on actualment compte amb més de 50 seus per tot Catalunya. A aquestes, ben aviat s’hi podrien afegir l’andorrana, una altra a la Catalunya Nord i a l'Alguer i és que la creació d’aquestes noves seus són un dels objectius de cara al seu mandat.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending