Obert el termini per a ser Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu

Les tres persones seleccionades seran les encarregades d’atorgar el premi al Millor Curtmetratge i al Millor Llargmetratge/Migmetratge

Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019
Moment del Festival Ull Nu en la seva edició del 2019 Festival Ull Nu

El Festival Ull Nu comptarà, per segon any consecutiu, amb un el Jurat Carnet Jove. Els seleccionats seran cinematogràfics de 16 a 30 anys que seran els encarregats d’atorgar els premis de Millor Curtmetratge i el de Millor Llargmetratge/Migmetratge.

Durant els dies del festival, visualitzaran totes les obres candidates al premi, per poder emetre un veredicte. A més, compartiran una estona amb el jurat oficial i assistiran a diferents activitats i esdeveniments del certamen. D’aquesta manera, es busca facilitar els joves les seves inquietuds vinculades al món del cinema i donar-los l’oportunitat de conèixer professionals del sector. A més, viure de primera mà com funciona la producció d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

Les persones seleccionades seran usuàries del Carnet Jove, d’entre 16 i 30 anys. Tots els qui es vulguin presentar podran fer-ho en aquesta web i apuntar-se a la convocatòria. Estarà oberta fins al 21 d’abril a les 23:59h. Una comissió, formada per representants del festival i del Carnet Jove Andorra realitzarà la selecció el 26 d’abril.

Comentaris

Trending