Música al carrer per tancar un Sax Fest molt consolidat

Un grup de saxofonistes han recorregut les principals vies de la capital oferint música a turistes i residents com a colofó del festival, que celebra tancar amb rècord de participants

Saxofonistes tocant a la plaça de la Rotonda.
Saxofonistes tocant a la plaça de la Rotonda. IVÁN BLANCO

La desena edició de l’Andorra Sax Fest arriba aquest dissabte al seu final. I ho fa d’una forma ben visible, almenys per aquells passejants que durant la tarda estiguin pel centre de la capital. Un grup de músics estan desfilant per les principals artèries comercials de la capital apropant l’art d’aquest instrument a turistes i residents.

D’aquesta forma, es posa punt final a un esdeveniment que, s’ha demostrat, està més que consolidat. En aquesta desena edició, el Sax Fest ha assolit un rècord de participants. I, a més, ha demostrat la bona salut dels diferents concursos, tant el dirigit als músics més joves com als més veterans.

En aquesta darrera jornada, els organitzadors han volgut apostar per apropar l’esdeveniment al carrer. Així, amb el grup The Broken Brothers, entre les quatre i les set de la tarda, una rua de saxofonistes han passejat pels principals carrers d’Andorra la Vella. Ho han fet aixecant l’admiració dels nombrosos turistes i visitants, així com dels residents, que es trobaven al centre de la capital. Un colofó perfecte a un festival que demostra una excel·lent salut i que ja pensa en l’edició del 2024.

Comentaris

Trending