Una mostra vol mantenir viu “l’esperit” de l’Art Camp

L’exposició, que es pot veure a la Llacuna, aplega obres dels artistes andorrans que han participat en algunes de les edicions anteriors d’un certament que s’ha ajornat per la crisi del coronavirus

La pandèmia ha impedit la celebració de l'Art Camp, una activitat de la CNAU.
La pandèmia ha impedit la celebració de l'Art Camp, una activitat de la CNAU. Altaveu

El coronavirus impedeix enguany la celebració de la setena edició de l’Art Camp Andorra, però es vol mantenir viu el seu esperit. Per això, la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO ha organitzat una exposició on participaran tots els artistes del país que han participat en anys anteriors. Es podrà veure fins al 31 de juliol al vestíbul del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella.

La crisi sanitària que va esclatar al març va decidir els organitzadors de l’Art Camp a ajornar la setena edició, que s’havia de fer el juliol. Es vol, però, “mantenir viu el seu esperit” i la fórmula trobada es l’exposició que des d’aquest dilluns es pot veure a les dependències culturals de la capital.

Es tracta d’una mostra amb tots els artistes andorrans que han participat en les diferents edicions des de l’inici del projecte. Es podrà visitar fins al 31 de juliol.

En paral·lel, la CNAU organitza des del 2018 exposicions itinerants de les obres de l’Art Camp per totes les parròquies, exhibint una col·lecció de cada edició. Aquest any es va iniciar el recorregut a Sant Julià de Lòria amb la mostra del 2012. Tanmateix, la situació d’emergència sanitària va aturar el recorregut de l’exposició i ara, amb la represa de l’activitat, s’ha tornat a posar en marxa. Així, de l’1 de juliol al 31 de juliol es poden veure les obres del 2012 a L’Estudi d’Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending