La Mostra gastronòmica i de folklore, punt àlgid de la Setmana de la diversitat

Les diferents associacions de residents han desfilat amb les seves banderes i els seus vestits tradicionals i han pogut degustar els plats típics de cada país

La desfilada de les associacions de residents
La desfilada de les associacions de residents Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

Les associacions de residents al país amb els seus vestits i menjars típics han protagonitzat el plat fort de la Setmana de la diversitat que s’està celebrant aquests dies a Andorra la Vella. La Mostra gastronòmica i de folklore ha comptat amb una desfilada de les diferents entitats per l’avinguda Meritxell, així com una demostració de plats autòctons i balls tradicionals.

Les diferents associacions de residents al país han desfilat aquest dissabte al matí amb les seves banderes i vestits tradicionals. La cercavila ha transcorregut des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Guillemó on ha continuat la festa amb actuacions diverses: danses tradicionals de Portugal, l’Índia, Ucraïna o Filipines, així com els Castellers d’Andorra o l’Esbart d’Andorra la Vella.

La plaça també ha acollit una mostra gastronòmica amb on s’han pogut degustar plats tradicionals dels diferents països representats al Principat. El cònsol menor, Miquel Canturri, ha expressat que “avui és el dia on tothom ha estat representat, s’ha vist com les nacionalitats conviuen amb respecte i és bo que això sigui així”. En aquest sentit, ha remarcat que “la Setmana de la diversitat és un dels puntals de la primavera.

Comentaris

Trending