Màxim de 250 persones assegudes i sense poder ballar als concerts a l’aire lliure d’Escaldes

Els organitzadors de la festa major escaldenca han treballat fins a darrera hora de comú acord amb el ministeri de Salut per poder presentar aquest dimarts un programa atractiu tot i que restringit

L'esbart és un dels pals de paller dels actes de festa major.
L'esbart és un dels pals de paller dels actes de festa major. ARXIU

La Unió Pro-turisme d’Escaldes (Uptee), conjuntament amb el comú de la parròquia i l’Esbart Santa Anna presentaran aquest dimarts un programa d’actes de festa major que tindrà molts canvis respecte del que solia ser habitual. No obstant això, els promotors de la festa, que han estat treballant fins a darrera hora amb el ministeri de Salut per poder consensuar les mesures preventives per poder frenar la propagació del coronavirus esperen que malgrat les restriccions la festa sigui prou atractiva.

Els tres pilars de l’organització presentaran conjuntament aquest dimarts el programa d’actes. Més enllà de les activitats i els protagonistes concrets de cadascun d’ells, hi ha un parell de coses que han transcendit i que marcaran tots els actes des del punt de vista de la seguretat i la prevenció davant del virus. Els concerts que es facin a l’aire lliure no tindran més de 250 persones. I les activitats que es facin en recintes tancats tindran un aforament que anirà entre les 50 i les 100 persones.

A més a més, es tracti de la naturalesa que es tracti cadascuna de les activitats, davant de cadascuna d’elles caldrà estar assegut i mantenint la cadira amb la distància suficient respecte de l’altra, tal i com disposi l’organització seguint les directrius pautades amb el ministeri de Salut. Tanmateix, el ball i, per tant, qualsevol acció de contacte, estarà totalment prohibit.

Etiquetes

Comentaris

Trending