La llanterna màgica, la primera activitat d'‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Proposada per l’il·lusionista Sergi Buka, descobreix com era el cinema i reviu com es feien aparèixer fantasmes i espectres

Comentaris

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

La llanterna màgica és una proposta del prestigiós il·lusionista Sergi Buka, que presenta al públic un espectacle en que es combina les ombres xineses amb la projecció d’imatges, per descobrir com era el cinema abans del cinema i reviure com els mags d’aquella època feien aparèixer fantasmes i espectres. Aquest espectacle es podrà gaudir el dijous 7 d’octubre a la Casa Museu d’Areny-Plandolit, a les 19 h, les 20 h i les 21 h.

L’activitat és la primera proposta dins del programa per l’Àrea de Museus i Monuments al voltant de l’exposició ‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’, que des del 25 de setembre es pot veure a l’Era del Raser, i posa al descobert una de les facetes més desconegudes d’aquesta nissaga, la relació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia.

Sergi Buka és l’únic llanternista en actiu a tot Espanya, i a tot el món es poden comptar amb els dits d’una mà. Ha guanyat alguns dels premis més prestigiosos del món de la màgia, com el Mandrake d’Or a l’originalitat l’any 2004 o el Gran Premi Nacional espanyol el 2002, i en aquest espectacle barreja tots els seus camps de coneixement.

L’entrada de l’activitat tindrà un cost de sis euros per persona, apta per a tots els públics. Per participar-hi és necessari adquirir l’entrada en qualsevol dels museus del Govern.

Comentaris

Trending