‘Les nits de Videomapping’ amplien la programació amb propostes per a tots els públics

La segona edició del festival es durà a terme els dies 3 i 4 de desembre i totes les activitats seran gratuïtes

Hèctor Mas d'UllNu i l'ambaixador de França, Jean Claude Tribulet a la presentació de la segona edició del festival.
Hèctor Mas d'UllNu i l'ambaixador de França, Jean Claude Tribulet a la presentació de la segona edició del festival. ULLNU

Després de l’èxit de la primera edició, on 3.720 espectadors van gaudir de la proposta, l’Ambaixada de França a Andorra i el Festival UllNu tornen a unir esforços per presentar una segona edició ampliada i amb propostes per a tots els públics. Enguany, a la Plaça del Consell, es projectaran dues creacions audiovisuals fetes expressament per a l’ocasió: 'Et si c’était vrai?', de la jove artista francesa Morgane Philippe, i 'Andorra, la nuit des montagnes', del duo Néon Minuit. Ambdues propostes s’inspiren en les llegendes, en l’imaginari local i en els paisatges del país.

Paral·lelament es podrà gaudir de 'Data-ism', de l’estudi andorrà Blit Studio. Una experiència immersiva amb projecció i so 360 graus en l’interior d’un domo de grans dimensions. L’activitat estarà instal·lada a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Com a novetat, i amb el propòsit d’acostar la tècnica del videomapping als més menuts, s’ha programat el taller 'El castell ' de Dandream Films. Serà un taller obert a tothom on interactuar amb els emblemàtics Playmobils i projectar diferents animacions en el castell d’aquesta coneguda marca de joguines. L’activitat es durà a terme al Parc infantil Nacions Unides també d’Escaldes-Engordany.

Totes les activitats seran gratuïtes i podran ser gaudides simultàniament entre les 18 i les 21 hores dels dies 3 i 4 de desembre. L’aforament serà limitat i es vetllarà pel compliment de les mesures sanitàries establertes. Enguany, la proposta ha comptat amb el suport financer dels comuns d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, i FEDA.

Etiquetes

Comentaris

Trending