La Jocand presenta ‘Arrels d’arreu’ a Madrid

La representació servirà per tancar la VII Mostra Teatre Català amb l’objectiu de difondre el teatre semiprofessional

Un moment de la representació d''Arrels d'arreu'
Un moment de la representació d''Arrels d'arreu' Jocand

La Jove Companyia Nacional d’Andorra estarà present a la VII Mostra de Teatre Català a Madrid i que organitza el Cercle Català i que té com a objectiu difondre el teatre semiprofessional. Hi representarà l’obra ‘Arrels d’arreu’ el pròxim 28 de maig.

Es tracta d’una peça de creació pròpia de l’edició de l’any 2021 de la Jocand, sota la direcció escènica de l’Ester Nadal. L’obra ret homenatge als nostres avis i trenca l’escletxa que hi ha entre generacions, mostrant que no hi ha tantes diferències i que, en el fons, els desitjos i anhels continuen sent gairebé els mateixos. La representació servirà per tancar el festival organitzat pel Cercle Català al teatre Santiago Rusiñol el pròxim 28 de maig a les 18 hores.

El director artístic de la companyia, Juanma Casero explica que “participem en aquesta edició després de passar el procés de selecció, molt contents i amb la responsabilitat de mostrar una feina molt important per nosaltres com a directors artístics: teatre andorrà fet, produït i concebut a Andorra per un grup d’actors, actrius i artistes joves de casa nostra”.

A la Mostra de Teatre Català hi participaran 4 grups amateurs i professionals i amb aquesta funció es dona per finalitzada la primera promoció de la Jocand que ha estat en actiu als teatres andorrans i espanyols durant dues temporades (2020 – 2022) amb produccions com La Tercera Onada i Arrels d’arreu.

Etiquetes

Comentaris

Trending