Gutenberg i el primer transplantament de cor, en la nova publicació de la SAC

El volum s'ha presentat a Andorra la Vella i recull les actes recull de les actes del 34è Cicle de conferències i 12ns Debats de recerca: 'Energia i recursos naturals, treballant pel futur'

Riva, Vilarrubla, Marsol i Mach durant l'acte d'aquest dimarts.
Riva, Vilarrubla, Marsol i Mach durant l'acte d'aquest dimarts. SFGA

La Societat Andorrana de Ciències (SAC) ha presentat aquest dimarts al Centre de Congressos d'Andorra la Vella el llibre '550 anys de la mort de Gutenberg i 50 anys del primer trasplantament de cor'. La publicació ha estat editada en un sol volum doble, amb el suport del Govern, el comú d'Andorra la Vella, Crèdit Andorrà, l'Institut d'Estudis Catalans, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, i Morabanc.

Aquest llibre és el recull de les actes del 34è Cicle de conferències i 12ns Debats de recerca: 'Energia i recursos naturals, treballant pel futur' que es van portar a terme l'any 2018. L'acte ha comptat amb la presència de les ministres Sílvia Riva i Ester Vilarrubla i de la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol.

La publicació inclou els textos de les nou conferències i les dues taules rodones que es van dur a terme amb temes ben diversos. Els assistents han estat obsequiats amb un exemplar.

Comentaris

Trending