Gossos omple la plaça Guillemó per tancar l’onzena edició del Jambo

(AMB VÍDEOS) Prop d’un miler de persones han assistit al concert del grup manresà, que ha fet un repàs a la seva trajectòria en el seu retorn, probablement momentani, als escenaris

Els Gossos tocant mentre un espectador grava amb el mòbil.
Els Gossos tocant mentre un espectador grava amb el mòbil.

L’onzena edició del Jambo Street Music s’ha tancat aquest dissabte a la nit després de tres dies on la música ha omplert els carrers del centre històric d’Andorra la Vella. I ho ha fet per la porta gran. El comiat del festival ha estat a càrrec dels Gossos. El grup català no s’ha oblidat d’Andorra en la seva gira de retorn pel 30è aniversari i ha omplert de gom a gom la plaça Guillemó, amb prop d’un miler de persones que han gaudit dels seus grans èxits qui sap si per darrera vegada, vistes les intencions manifestades pels seus components.

La banda liderada per Natxo Tarrés ha complert les expectatives. Tenien el repte de tancar el Jambo i ho han fet a bon nivell, amb una actuació que ha comptat amb la complicitat dels assistents, sobretot, lògicament, amb els temes més coneguts. La plaça s’ha omplert de gent i, per moments, també algun dels carrers annexos com ara el de la Llacuna. Puntualment, a les deu de la nit, el concert ha començat i a poc a poc els manresans s’han anat guanyant al públic.

Ho han fet amb un recorregut per la seva trajectòria discogràfica, on no han faltat títols corejats al llarg dels 30 anys de vida, com ‘El camí’, ‘Nits de glòria’ o ‘Voldria dir-te’. També han tingut una estona per, en un to més íntim, tocar alguns dels temes dels seus inicis i després aixecar novament la gent amb ‘Deixa’t portar’.

El tram final s’ha obert amb un tema emotiu com ‘En un instant’, escrit en el seu dia en record de Josep Maria Isanta, un jove assassinat durant la Patum del 2005, per recordar posteriorment ‘L’illa’, una de les músiques que va esdevenir banda sonora de ‘Polseres Vermelles’. I, evidentment, la plaça ha acabat d’esclatar amb ‘Corren’, corejada per tots els assistents. L’actuació s’ha tancat amb un altre himne del grup: ‘Quan et sentis de marbre’.

L’onzena edició del Jambo, doncs, s’ha tancat per la porta gran. El concert ha aplegat per moments gairebé un miler de persones. Un cop més, s’evidencia que la música al carrer té bona acollida, tant entre els residents com entre els visitants.

Comentaris (1)

Trending