La Fundació ONCA continua amb ON-CARRER i les Nits d’estiu als Museus

Les pròximes cinc actuacions tindran lloc els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol a la Cortinada i a la Massana

El grup d'andorrans, Old School
El grup d'andorrans, Old School

La Fundació ONCA continua amb les Nits d’Estiu als Museus, amb una actuació el 28 de juliol a la Cortinada. D’altra banda, també segueix el cicle ON-CARRER, els dies 29, 30 i 31 amb diferents concerts a La Massana.

El cicle impulsat per l’Àrea de Museus d’Andorra continua amb l’actuació del grup Guitar Bellows, format per Pilar Planavila, a l’acordió, i Manu Suárez, a la guitarra elèctrica. Tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de juliol, a les 21 h a Cap Pal, a la Cortinada. Aquest concert també forma part de Les nits obertes d’Ordino. El duet proposa escoltar peces que entremesclaran diferents estils musicals, com el jazz, una fusió de la tradició musical gitana de l’est europeu amb el swing dels anys trenta, el flamenc o el tango argentí.

D’altra banda, el cicle ON-CARRER continuarà amb una primera actuació de Green Note, format per Marta Verdes, coma cantant, i Eduard Cabrera a la guitarra. Es tracta d’un duet acústic de jazz-nossa nova, en el que dins del seu repertori es poden trobar composicions pròpies alternades amb versions conegudes d’aquests dos estils musicals. El concert serà el dijous 29 de juliol, a les 19 h, al Prat Gran.

El segon grup seran els Dj’s Holt & Vuelcom, amb Ricard Capdevila i Joan Holthoefer. Es tracta d’un nou concepte on s’ajunta el format ‘live’ amb sons propis i la sessió b2b, creada entre els dos, adaptant el set al públic en tot moment. Es podran escoltar el dia 30 de juliol, a les 19 h, a la Plaça de les Fontetes.

Finalment, l’ON-CARRER a La Massana finalitzarà dissabte 31 de juliol, a les 13 h, a la Plaça de les Fontetes, amb l’actuació del grup Old School, format per Daniel Birch, a la veu i guitarra, David Pérez, guitarrista solista i Albert Infante a la percussió. És una banda andorrana de versions de rock integrada per músics del país amb més de cent concerts d’experiència. Presenten un format acústic idoni al cicle per la seva mobilitat i interacció amb el públic.

Comentaris

Trending