Festival folklòric per tancar els actes de les noces d’argent del grup de la Casa de Portugal

A banda del col·lectiu organitzador, a la vetllada d’aquest dissabte hi participaran l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i el Rancho Folclórico dels Residentes de l’Alto Minho a Andorra

El cartell de la mostra.
El cartell de la mostra.

El tradicional festival folklòric del grup de la Casa de Portugal, que arriba a la 26a edició, servirà enguany per tancar els actes de les noces d’argent de l’entitat. Aquest dissabte el Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà el Festival de Folklore del Grup de Folklore Casa de Portugal. La mostra de cultura popular comptarà, a més a més del grup organitzador, amb l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i el Rancho Folclórico dels Residentes de l’Alto Minho a Andorra.

Els balls tradicionals portuguesos i andorrans seran presentats de la mà de més d’un centenar de dansaires, músics i cantaires que, desprès de dos anys de parada degut a la pandèmia, podran de nou abillar-se amb els vestits tradicionals per promoure la cultura popular. L’acte està previst que es posi en marxa a 2/4 de 10 de la nit.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, el conseller de Cultura i Promoció Turística del comú d’Andorra la Vella, Miquel Canturri i el diputat del parlament portuguès, Paulo Pisco, que es desplaçarà a Andorra per una trobada amb la comunitat portuguesa i per assistir al festival tenen previst acudir a l’acte, en què també es projectarà un audiovisual creat per a l’ocasió.

Amb el festival conclou un any ple d’activitats culturals que el grup va organitzar amb motiu de les noces d’argent, des de la publicació d’un llibre, la plantada d’un arbre al parc central de la capital, exposicions a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Viana do Castelo, a més a més de presidir el secretariat d’Àgora Cultural del Principat d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending