Encamp ‘canvia’ Pignoise per Stay Homas, el grup estrella del confinament

El trio madrileny finalment va fer marxa enrere a la proposta d’actuar per la Festa del Poble, durant la revetlla de Sant Joan, i al final serà un trio català qui n’ocuparà la plaça

Stay Homas en concert.
Stay Homas en concert. ARXIU

Stay Homas per Pignoise. La Festa del Poble canvia d’actuació musical estrella. Problemes d’agenda del trio de pop-punk madrileny faran que sigui un altre trio, en aquest cas català, qui amenitzi la revetlla de Sant Joan a Encamp. Es tracta d’un grup que abraça tants estils musicals com pot i que va sorgir de les hores de clausura durant el confinament per l’esclat de la pandèmia. Stay Homas serà, si no canvien les coses, el grup de la nit més curta de l’any.

Pignoise estava pràcticament lligat malgrat que el comú d’Encamp no ho havia anunciat. Problemes de darrera hora del grup liderat per l’exfutbolista del Madrid Álvaro Benito. Finalment, i després de valorar-ho a la comissió de cultura comunal, per exemple, es va acabar triant la proposta de la formació que abanderen músics que integren altres grups com Buhos i Dr Prats, que també han fet estada al Principat.

Klaus Stroink (trompetista a Buhos, Nil Moliner i Horny Section), Guillem Boltó (trombonista i cantant a Doctor Prats) i Rai Benet (baixista a Buhos i Nil Moliner) vivien junts a l’Eixample de Barcelona quan va esclatar la crisi sanitària. Reclosos al mateix pis, i per no caure en una depressió, van començar a deixar anar la seva imaginació musical i van anar llançant durant tres dies un tema per jornada. Va ser tal l’èxit que acabarien formant el grup que serà el 23 de juny a Encamp.

SENSE MACROCONCERT A SANT JULIÀ

Una de les festes amb més requesta del Principat, la de Sant Julià, encara no té cartell del tot definit. Hi ha diverses propostes sobre la taula però la majoria comunal actual, en principi, pretén continuar amb la seva política de no muntar grans macroconcerts per tal d’evitar ensurts i aldarulls.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending