Emotiva inauguració de la sala del comú de Sant Julià dedicada a Sergi Mas

La llarga i fructífera trajectòria artística de l’autor ha estat reconeguda per la corporació lareudiana el mateix dia que celebra els seus 91 anys

Sergi Mas, al costat del rètol que posa nom a la 'seva' sala al comú.
Sergi Mas, al costat del rètol que posa nom a la 'seva' sala al comú. Comú de Sant Julià de Lòria

La figura de Sergi Mas està rebent els darrers dies tota una sèrie de reconeixements a la seva llarga i fructífera trajectòria artística. Aquest dissabte qui s’ha sumat a tots aquests homenatges ha estat el comú de la seva parròquia, Sant Julià. Com ja s’havia anunciat fa uns dies, una de les sales de la seu històrica de la corporació rebrà, a partir d’ara, el nom de l’autor lauredià. I així s’ha escenificat en un acte molt emotiu.

Ha estat, sense cap mena de dubte, un dels millors regals d’aniversari que podria haver rebut Mas el dia que fa 91 anys. La parròquia on es va instal·lar l’any 1957 ha volgut premiar així el seu treball en el món de les arts. De fet, ha estat només un dels actes que s’ha organitzat aquests dies per posar en valor la seva figura.

Presentació de llibres, exposicions o jornades centrades en la seva obra. Al llarg de les dues darreres setmanes, Sergi Mas ha pogut comprovar que el país li reconeix la seva trajectòria. Aquest dissabte, ha estat el torn del comú. A partir d’ara, una de les sales de la tradicional seu de la corporació laurediana tindrà el seu nom. A banda, també s’ha inaugurat la mostra ‘Sergi Mas i el seu entorn’.

Comentaris

Trending