‘Els Pastorets’ tanquen la darrera funció amb èxit absolut d’assistència

L’espectacle, que aquest any renovava el format, ha aconseguit exhaurir les entrades en dos dels quatre passis que ha fet aquest Nadal

Actrius durant la primera funció d''Els Pastorets'.
Actrius durant la primera funció d''Els Pastorets'. Comú de Sant Julià de Lòria

‘Els Pastorets’ posen avui punt final a les quatre actuacions nadalenques que han celebrat a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Ho fan amb sensació d’èxit absolut i amb les expectatives inicials més que acomplertes. En un any molt marcat per les mesures sanitàries i amb l’aforament reduït més del que s’esperava, han aconseguit exhaurir les entrades de dos dels passis.

“Estem molt contents, la rebuda del públic ha estat molt satisfactòria”, explicava la directora, Cristina Pericas. El retorn per part dels espectadors ha estat força positiu, i això ha fet que es mantingui la il·lusió en cadascuna de les funcions, “tothom m’ha dit que li ha agradat molt”. L’aposta d’aquest any era una mica arriscada, però, al mateix temps, es jugava sobre segur en alguns aspectes. Es convertia en un musical, “més alegre i amb més màgia”. Per poder fer-ho, han recuperat algunes de les cançons d’altres anys i les han remasteritzades, “això ha creat un bon record, per a persones que han participat amb anterioritat ha estat molt especial”.

Aquesta bona acollida s’ha pogut traduir en bons números a l’hora de veure l’assistència. En els espectacles del dia 2 i el d’aquest dijous les entrades han estat exhaurides. Això implica 221 persones que han acudit per veure ‘Els Pastorets’. A les del 26 i el 28 de desembre, però, no s’han quedat gaire lluny, i l’auditori estava ple al 90%. “Potser ens ha ajudat a tenir l’aforament al 50% per fer els plens, però, així i tot, estem molt satisfets”, apuntava Pericas. L’any anterior es van fer cinc passis en lloc de quatre, però “el canvi tan ràpid de les mesures i tan proper no ens ha permès fer-ho”.

Aquest dijous els ànims a l’auditori són “més nostàlgics”, assegura Pericas. És l’últim dia i tant espectadors, com actors, saben que és una de les més especials que es fan. “Sempre tenim alguna sorpresa, avui han vingut els Reis”, ha confessat Pericas, “tothom s’estima molt la funció del 6 de gener”. A més, aquesta temporada ha estat una mica especial, “pel format i per les cançons, ha estat diferent”.

Al canvi de format, se li afegeix també un protocol estricte abans de cada assaig. Pericas explicava que la rutina ha estat “cribrar-se d’un laboratori express, tenir sempre les mascaretes posades”, tothom ha tingut una bossa pròpia darrere de l’escenari per poder guardar-la en l’únic moment on se la treien. “Hem fet molts esforços amb la Covid, i ha estat una mica complicat, però ha anat tot bé i sense incidents”, ha assegurat.

Comentaris (1)

Trending