Elisabet Terri, a punt de presentar ‘Nòria’, el seu tercer treball com a directora

En el curt, que viurà l’estrena al Cerdanya Film Festival, Arlette Torres i Albert Vican donen vida a una noia sordmuda i un xicot amb autisme que protagonitzen un peculiar encontre

El cartell del nou film d'Elisabet Terri.
El cartell del nou film d'Elisabet Terri.

Elisabet Terri té un nou projecte culminat, després de l’èxit de ‘Llama Negra’. D’aquí a una setmana presentarà la seva tercera pel·lícula com a directora. ‘Noria’ viurà la seva posada de llarg al Cerdanya Film Festival, un dels certàmens que serveixen de cara a possibles nominacions al Goya. Novament, el curt té el suport del Govern i de la Societat de Drets d’Autors i Drets Veïns.

La mateixa Terri ha fet l’anunci a través de les xarxes socials. Una revelació “amb molta il·lusió”. Recorda, a més, que el Cerdanya Film Festival va ser amb el punt de sortida de ‘Llama Negra’, premiada a altres certàmens.

‘Noria’ és, revela, “un petit comte entranyable” que s’ha volgut “cuidar amb el màxim detall”. La història s’explica a través dels seus dos protagonistes. Per un costat, Valeria, una noia sordmuda; per l’altre, Simón, un xicot amb autisme però, també, molta imaginació. El film narrarà el seu encontre.

Terri ha dirigit els dos actors. Per un costat Arlette Torres; per l’altre, Albert Vilcan. I destaca que “vam tenir l’habilitat d’encertar el càsting, ja que no podria haver trobat millors aliats per donar vida” als dos protagonistes.

Cerdanya, apunta, serà l’inici del recorregut per diferents festivals d’aquesta “bella peça”. L’actriu i directora confia que aconsegueix la mateixa bona rebuda que el seu anterior projecte fílmic.

Etiquetes

Comentaris

Trending